Logo

Indbagt laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Indbagt laks

 

Med færdigkøbt fillodej er disse sprøde fiskepakker hurtigt sat på bordet. Forret eller frokost

3-6 personer. Arbejdstid: 20 min. Bagetid: 15 min.

#

300 g laksefilet

150 g optøede ærter

1 lille fed hvidløg

½ dl cremefraiche 38%

3 ark fillodej

1 æggehvide

salt og peber

*

Tænd ovnen på 220 °C.

Del laksen i 6 stykker, og skær skindet af.

Krydr med salt og peber.

Blend ærterne med hvidløg og cremefraiche ti I en tyk pure, og smag til med salt og peber.

Skær fillodejen i 12 kvadrater à 20x20 cm, og opbevar dem under et fugtigt viskestykke (ellers bliver de tørre og knækker).

Læg et stykke dej på bordet, og pensl med æggehvide.

Læg et stykke dej ovenpå, og pensl igen.

Læg et stykke laks på dejstykket, og læg en skefuld ærtepure ovenpå.

Fold dejen omkring fyldet, og læg det med samlingerne nedad på en bageplade med bagepapir.

Pensl med æggehvide.

Gentag dette med resten af dejen og fyldet.

Bag pakkerne i ca. 15 min.

Server de sprøde fiskepakker som snack eller forret.

Anret evt. med salat eller kartofler, og nyd retten som frokost eller hovedret til 2-4 personer.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.470 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her