Logo

Laksemoussé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

3 blade husblas
2 laksestykker (a ca. 150-200 g)
100 g finthakket bladselleri
1 tsk friskpresset citronsaft
1 ½ dl cremefraiche 18% eller cremefraiche 38%
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
1 dl piskefløde

Pynt:
Citronbåde
bladselleri.

Tilbehør:
90 g ristet brød eller flûtes
*


Læg husblas i blød i koldt vand i 5 min. Fjern eventuelle ben og skind fra laksen.

Bland laks med bladselleri, citronsaft, cremefraiche, salt og peber.

Træk husblasen op af udblødningsvandet med det vand, der hænger ved, og smelt den i en skål i vandbad.

Afkøl husblasen med lidt af lakseblandingen.

Vend den afkølede husblas i resten af lakseblandingen under omrøring.

 Pisk fløden stiv og vend den i. Smag moussen til.

 Fordel moussen i 6 oliesmurte portionsskåle.

Bank formene let mod bordet.

Lad dem stå tildækket og koldt i mindst 4 timer.

Ved serveringen:
Løsn med en spids kniv kanten af moussen og vend den ud på portionstallerkener.




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.659 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her