Logo

Vintersuppe - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kogetid i trykkoger: 10 min.

# Ingredienser

1 hakket løg
½ kg svinehjerter skåret i små terninger
2 spsk olie
50 g røget spæk i terninger
3 gulerødder i tern
2 porrer i skiver
¼ selleri i små terninger
5 kartofler i små terninger
4 flåede tomater (evt. fra dåse)
2 knuste fed hvidløg
2 l suppe, bouillon eller vand
2 spsk tomatpuré 
2 tsk frisk rosmarin eller 1 tsk tørret
salt, peber

* Tilberedning

Lad olien blive varm i trykkogeren.
Svits først spækterningerne gyldne heri, så hjerter og løg.
Tilsæt grønsagerne og lad dem snurre få minutter.
Kom hvidløg i sammen med suppe (bouillon eller vand) tomatpuré samt krydderier.
Læg låg på trykkogeren og bring den på tryk.
Lad suppen koge 10 min.
Serveres med groft brød.

Tips: Suppen er så mættende, at den kan gøre det ud for et hovedmåltid.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.673 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her