Kogetid i trykkoger: 10 min.
# Ingredienser
1 hakket løg
½ kg svinehjerter skåret i små terninger
2 spsk olie
50 g røget spæk i terninger
3 gulerødder i tern
2 porrer i skiver
¼ selleri i små terninger
5 kartofler i små terninger
4 flåede tomater (evt. fra dåse)
2 knuste fed hvidløg
2 l suppe, bouillon eller vand
2 spsk tomatpuré
2 tsk frisk rosmarin eller 1 tsk tørret
salt, peber
* Tilberedning
Lad olien blive varm i trykkogeren.
Svits først spækterningerne gyldne heri, så hjerter og løg.
Tilsæt grønsagerne og lad dem snurre få minutter.
Kom hvidløg i sammen med suppe (bouillon eller vand) tomatpuré samt krydderier.
Læg låg på trykkogeren og bring den på tryk.
Lad suppen koge 10 min.
Serveres med groft brød.
Tips: Suppen er så mættende, at den kan gøre det ud for et hovedmåltid.