Logo

Tomatsalat med fårefeta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 tomater
l løg
1 bundt snittede purløg
125 g fårefeta

Marinade:
½ dl sukker
½ dl eddike
¼ dl vand
¼ dl olie
salt
sukker

Marinade:
Bring vandet i kog.
Tilsæt sukker og lad det koge med til det er opløst.
Tilsæt eddike, vand, salt og peber og lad det køle af.

Tomatsalat:
Skær tomaterne i skiver og løgene i tern.
Skær fårefetaen i tern.
Anret tomater og løg på et fad sammen med fårefetaen.
Drys med purløg.
Når marinaden er kold hældes den over tomaterne, og salaten får lov at
trække ca. 30 min. inden serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.321 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her