4 skorpionfisk med skind
2 spsk fiskesauce
2 grønne chilier
4 stængler citrongræs
1 porre
500 g broccoli
4 spsk jordnøddeolie
4 spsk østerssauce
1 spsk ingefær, revet
Skyl fiskefileterne, dup dem tørre, og skær dem i 2 cm brede strimler.
Lad dem marinere i fiskesaucen i 1 time sammen med chilierne, skåret i ringe.
Skær citrongræsset i 5 cm lange stykker.
Skær porren i ringe.
Skyl broccolien, del den i små buketter, skræl stokken, og skær den i små stykker.
Varm halvdelen af jordnøddeolien op i wokken, og steg broccolibuketter og -stykker sagte heri sammen med citrongræsset.
Tilsæt porreringe og spæd op med østerssauce.
Bland til sidst revet ingefær i.
Tag det hele op, og hold det varmt.
Varm resten af jordnøddeolien op i wokken, og kom fiskestykkerne i.
Steg dem forsigtigt over det hele i ca. 5 min ved jævn varme.
Anret broccoli og porre, og læg en fiskefilet på hver portion.