2 kg renset, blandet fisk
salt og peber
saft af 2 lime
1 løg
1 laurbærblad
2 nelliker
3 spsk olivenolie
2 fed hvidløg
400 g paellaris
½ tsk safrantråde
1 tsk paprika, edelsüss
½ tsk gurkemeje
2 spsk frisk koriander, hakket
Rens fisken, dup den tør, og skær den i passende stykker.
Krydr med salt og peber, dryp straks limesaft over og sæt den til side.
Pil løget og spæk det med laurbærblad og nelliker.
Bring 1 l vand i kog i en gryde og kom løget i.
Læg fiskestykkerne i, og lad dem dampe ved svag varme i ca. 15 min.
Tag fisken op og hold den varm.
Varm olien op på paellapanden. Pil, og hak hvidløgene.
Steg hvidløg og ris i den hede olie, til risen er gennemsigtig.
Hæld 1 l fiskebouillon ved og rør krydderierne i.
Kog risen i ca. 20 min.
Kom fiskestykkerne i, når risen har opsuget væden, og lad dem varme igennem.
Server drysset med koriander.