Hurtig aftensmad på under 20 minutter. Jo, det kan sagtens
lade sig gøre. Du får her opskriften på nem aftensmad, som er let at lave...Velbekomme
Til 4 personer
# Ingredienser
400 g frisk pasta tagliatelle
salt og peber
4 fed hvidløg
3 spsk olie
1 tsk tørret chiliflager
4 spsk parmesanost
* Tilberedning
Kog pastaen iflg. emballagens anvisning - ofte 2-3 minutter.
(1 tsk salt pr liter, og 400 g pasta bør koges i 4 liter
vand)
Pil og snit hvidløgsfed i ultrafine skiver.
Steg disse skiver gyldne i den ene spsk olie, og lige inden
de er færdige vendes chiliflagerne i.
Vend den varme pasta med hvidløg, chili, 2 spsk olie og smag
til med peber.
Salt er ikke nødvendigt.
Dels er pastaen kogt i velsaltet vand, og dels salter
parmesanosten, der kommes på toppen af den varme pasta.
Anret pastaen med parmesanost.
Tips:
I Italien spiser man til aftensmåltidet, først en antipasti,
ofte en salat, herefter en pastaret (primi), så kød, fisk eller fjerkræ med
grønsager til (secondi), og slutter ofte med den dessert (dolce), som ofte er
frisk frugt.
Energi/pers: 410 kcal. Protein 7 g. Kulhydrater 28 g. Fedt 7
g. Fedtenergi 30 %.