Det her må være en af de letteste desserter i verden! Bare hav bærblandingen klar i glassene og fyld op med mousserende hvidvin, når du er klar til at servere. Hvis du føler dig lidt fornem, kan du bruge champagne... og spar ikke på det!
Til 6 personer
100 g små jordbær
100 g hindbær
100 g brombær
100 g blåbær
fint revet skal fra 1 lille appelsin
3 spsk cognac
4 spsk strøsukker
75 cl flaske afkølet mousserende tør hvidvin
Nip jordbærrene, skær dem i halve og læg dem i en skål sammen med hindbærrene, brombærrene og blåbærrene.
Rør appelsinskal, cognac og strøsukker i.
Fordel blandingen i 6 høje vinglas, dæk dem til og sæt dem i køleskabet i en time til afkøling.
Når du er klar, hæld mousserende hvidvin henover så bærrene lige nøjagtigt er dækket og server straks, mens de stadig bruser.