Logo

Lyngryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket oksekød
1 spsk olie
2 løg i tern
2 fed hakket hvidløg
2 porre i skiver
2 æbler skrællede og i tern
1 tsk carry
1 tsk chilipulver
1 ds flået tomat
1 pk. saltnødder
200 g bacon i tern
meljævning

Kødet brunes godt i olien, tilsæt carry og hvidløg samt løgene og lad det svitse et par minutter.
Kom nu porre, æbler og chilipulver i gryden og lad det simre lidt tid. Tilsæt tomater og væden plus nødder.
Lad retten småkoge 5 minutter. Smag retten til med salt og peber. Baconen steges på en tør pande og drysses på retten inden servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.581 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her