Creme:
3 pasteuriserede æggeblommer
4 spsk sukker
400 g mascarpone
Fintrevet skal af 1 lime
1 spsk limesaft
1 ½ dl piskefløde
Chokoladetrøffel:
75 g mørk chokolade (kakaoindhold 70%)
1 ½ dl piskefløde
200 g friske eller knapt optøede hindbær drysset med sukker
mynte
Creme: Pisk æggeblommer og sukker luftigt. tilsæt mascarpone, limesaft og -skal og pisk det sammen. tilsæt fløden og pisk det til en fast creme.
Fordel cremen i 6 små glas og stil dem koldt i nogle timer.
Chokoladetrøffel: Hak chokoladen. varm fløden op. tag den fra varmen og tilsæt chokoladen.
Rør til chokoladen er smeltet og køl det noget af.
Hæld trøffelmassen over den kolde creme.
Stilles i køleskab evt. til næste dag.
Tag desserten ud af køleskabet mindst ½ time før servering, så trøflen bliver cremet.
Server med hindbær og pynt med mynte.