Logo

Grillet hellefisk i savoykål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g hellefiskfileter (300 g til en forret), laksefilet kan også bruges
saften af ½ citron
½ spsk olivenolie
salt og peber
4-8 dildkviste
4 citronskiver
8 blade savojkål

Del hellefiskfileterne i 4 stykker.

Bland citronsaft og olie, og dryp blandingen på fiskestykkerne. Kværn peber og salt over.

Skær stokken af savojkålblade ne, læg fiskestykkerne på med 1-2 kviste dild og en skive citron på hver, og luk blade t tæt sammen om fisken. Pak ind i endnu et blad, så indpakningen bliver helt tæt.

Læg fiskepakkerne på grillristen, og grill dem i 15-20 min. - alt efter fiskens tykkelse.

Tips: Når fisken pakkes ind, bevares den sarte fiskesmag og du undgår, at fiskekødet går i stykker. Spis ikke indpakningen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.202 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her