1 pose frosne grønne bønner
2 fed presset hvidløg
2 dl bouillon
50 g grofthakkede valnødder
2 dl cremefraiche 38 %
1 ½ kg oksemørbrad
100 g persillesmør
200 g grofthakkede champignon
lidt sojasauce
Bønner og kartofler koges.
Mørbraden afpudses for sener.
Der skæres en dyb rille i kødet på langs, der foldes lidt ud og bankes let.
Champignon ristes på en tør pande til væden er næsten fordampet.
Valnødderne blandes i og den pressede hvidløg blandes i.
Kødfladerne smøres med persillesmøret og fyldet fordeles over.
Kødet foldes sammen og ombindes med snor eller hæftes sammen med kødnåle eller tandstikkere.
Kødet brunes i lidt fedtstof og lægges i et ovnfast fad.
Steges ved 175ºC i 20–30 min. afhængig af kødets tykkelse.
Tilsæt bouillonen de sidste 10 min.
Hæld bouillonen i en gryde og tilsæt creme fraicen.
Jævn let og smag til med lidt soja.
Skær kødet i tynde skiver på skrå og server saucen til.