Logo

Broget Gryde med Hvidvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ kg skært svinekød, skinke eller bov
2-3 spsk olie
2 dl hakket løg
3 gulerødder
2-3 porrer
4-8 stænger bladselleri
krydderbuket af ½ bundt persille,1 laurbærblad, 1 løvstikkeblad
3 dl tør hvidvin
salt
peber

Skær kødet i terninger. Brun det i varm olie, ad 2 gange.
Tag det op af gryden.

Svits de hakkede løg, til de er gyldne og klare.
Istandgør urterne og skær dem i skiver.
Læg dem i gryden og lad dem svitse lidt sammen med løgene.

Læg kød og krydderbuket i
Gryden og hæld tør hvidvin ved.
Smag retten til med salt og peber.

Dæk gryden med låg og lad kødet småstege, til det er mørt, ca 1 time.
Fjern visken.

Serveres med pillekartofler drysset med hakket persille

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 1.126 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her