Logo

Hindbær og ribssuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 l. vand
½ kg hindbær
200 g ribs
sukker efter smag
vaniljeessens eller vaniljekapsel
50 g kartoffelmel
 
Bærrene sættes over ilden i det kolde vand og koges en god halv time,
sies, sættes atter på ilden og når suppen koger jævnes den med melet
udrørt i koldt vand.
Suppen krydres og sødes, gives et opkog på 5 minutter.
Serveres og spises med små tvebakker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.171 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her