Logo

Svampesuppe med jordskokker og koriander

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Svampene til suppen må gerne være fyldige i smagen som Karl Johan, Porto bello eller Cham­pignon de Paris. Krydderurten kan varieres med basilikum eller persille.
 
2 løg
4 håndfulde svampe
1 kg jordskokker
1 spsk extra jomfru­olivenolie
2 l. vand
½ l. piskefløde
½ dl vermouth
Saft af ½ citron
Reven muskatnød
Salt, hvid peber
Reven skal af 1 appelsin
1 bdt koriander
 
Skræl jordskokkerne, skær i min­dre stykker og læg i blød i vand tilsat citronsaft.
Hak løgene og rengør svampene.
Sauter jordskokker, løg og svam­pe kort i olivenolie.
Det må ikke tage farve.
Tilsæt vand, fløde og krydderier og lad suppen små­simre, til grønsagerne er møre.
Blend suppen og bring i kog igen.
Smag til med vermouth, muskat, salt og peber.
Bland hakket koriander med reven appelsinskal og drys over, når suppen serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.855 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her