Logo

Æblesuppe med sprøde kanelbrødterninger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 belle de boskop æbler
4 dl vand
sukker efter smag
 
4 skiver franskbrød
25 g sukker
50 g smør
lidt stødt kanel
 
Skræl æbler, fjern kernehus, kom det i gryde med vand og et par spsk sukker efter smag.
Bring det i kog under låg.
Lad æblerne koge 5-6 min. til de er kogt ud, kom dem i blender eller pisk til pure. Hæld tilbage i gryde.
Kog op smag til med sukker
Skær brødet i terninger, varm smør og sukker, rist brødterninger under omrøring til de er sprøde og gyldne.
Drys lidt kanel imellem og bred dem ud på et fad.
Server den lune suppe med brødterninger.
 
Tips: anden æblesort kan bruges, bare de kan koges ud.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.366 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her