Logo

Toscana forret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 skiver Cascaval ca. 4mm
6 skiver Tyroler Speck
2 spsk Rosmarin
1 spsk Balsamico eddike

De 6 skiver Cascaval lægges på bagepapir og ovnen forvarmes til 190ºc. Cascaval osten pensles med Balsamico eddike og rosmarinen mortes og drys ses oven på. Herefter lægges Tyroler Speck i en "e" formation.
Retten sættes i ovnen i ca. 1 min. og afkøles på stenplade eller køkkenbord i ca. 2 min. Serveringen foretages straks på tallerkenen med lidt frisk salat. Server en hvid Bourgogne til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.117 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her