Logo

Blåmuslinger - pistacie - mint - Peberrod Sabayonne Blanc

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvis du vil imponere dine gæster med den helt store forret så prøv denne opskrift på blåmuslinger  med mynte-pistace marinade og sabayonne. Det skal nok vække opsigt.

(4 personer)
 
40 store blåmuslinger
Hvidvin
Hvidløg 
Mynte 
10 g pistacienødder 
Olivenolie
2 æggeblommer
1 dl piskefløde
¼ reven peberrod
20 g hvid chokolade
Salt

*
 
Sauter hvidløg i en gryde, tilsæt muslinger og vend dem rundt.
Hæld hvidvin på, damp under låg, til alle muslinger har åbnet sig.
Si væsken fra, klargør muslingerne og hold dem varme.
Hak mynte og pistacie og bland med salt og olivenolie.
Kog muslingelagen op med reven peberrod, tilsæt fløde, kog op og si lagen igen.
Pisk lagen som en sabayonne med æggeblommer over vandbad til en luftig og cremet konsistens.
Tilsæt hakket hvid chokolade.
Hæld den varme sabayonne over de dampede muslin­ger og dryp mynte-pistacie marinade på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.549 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her