Logo

Æblegitterkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

350 g hvedemel
2 tsk bagepulver
125 g smør
1 æg
100 g sukker
Saft af 1 citron
500 g æblemos
2 cl rom
1 æggeblomme
4 spsk piskefløde
 
Smørret smuldres i hvedemel og bagepulver.
Tilsæt sukker, æg og citronsaft og ælt dejen sammen.
Tag ⅓ af dejen fra og læg den i køleskabet.
Beklæd en lagkageform med resten af dejen.
Rør æblemosen med rom og lidt sukker og fordel det på dejen.
Rul resten af dejen tyndt og skær den i strimler med en kagespore.
Læg dejstrimlerne som et gitter over kagen.
Pisk æggeblomme og fløde sammen og smør kagen.
Bag den i ovnen ved 200ºC i 35-45 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.861 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her