Lav din egen
luksusmysli. I denne opskrift er kokos og havre ristet med honning og æblemost
og blandet med kakaonibs. Prøv det og bliv glædeligt overrasket
Til ca. 15 portioner.
Arbejdstid: 30 min. Koge/Bagetid: ca. 35 min. Opbevares i en lufttæt beholder
#
1 dl neutralt
smagende olie
50 g honning eller
sirup
500 g havregryn
50 g kokosmel
2 dl æblemost eller
appelsinjuice
50 chokoladenibs
eller mørk chokolade
*
Varm olie og honning
i en gryde.
Vend havregryn og
kokosmel i gryden, og fordel blandingen på et stykke bagepapir i en bradepande.
Tilsæt æblemost
eller appelsinjuice.
Læg et stykke
bagepapir over, og bag mellem de to stykker bagepapir ved 175 °C i ca. 30 min.
Rør et par gange
undervejs i myslien, der skal være gylden, men ikke må blive for mørk og
bittert smagende.
Lad myslien køle
helt af, og tilsæt chokoladenibs eller hakket mørk chokolade.
Nyd som drys på
syrnede mælkeprodukter som skyr eller yoghurt eller blot med mælk..
TIPS: Kakaonibs er
små stykker af tørre, ristede kakao bønner. De kan købes i chokolade- og
helsekostbutikker og på internettet. Prøv dem i kager, som drys eller i mysli
på yoghurt.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin