Logo

Stegte ris med mørbrad i wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 svinemørbrad ca. 300 g
1 ½ spsk olivenolie
1 løg
1 rød chili
2 fed hvidløg
240 g kogte ris, fx. basmatiris
2 spsk brun farin
1 spsk soyasauce
½ dl fishsauce
2 forårsløg
1 bdt koriander

Skær kødet i strimler (ca. 1 x 4 cm. )
Varm olien i en wok.
Hak løg, chili og hvidløg.
Svits det i olien sammen med kødet i ca. 2 min.
Bland ris, farin, soya og fiskesauce i en skål og hæld det ved kødet.
Rør i wokken og steg i ca. 5 min.
Skær forårsløg i skiver og vend dem i retten sammen med hakket
koriander.
Smag til med salt og peber.
Pas på med saltet, fiskesaucen er også ret salt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.700 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her