Logo

Rejetoast 25 fest %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer:
200 g rejer
2 æg
4 skiver brød (140 g)
1 spsk tomatpure
½ chili eller ½ tsk stødt
evt. 1 fed hvidløg
salt og peber
 
Del æggene i blommer og hvider.
Rør blommerne med tomatpure, finthakket (eller stødt) chili samt evt. knust hvidløg.
Krydr med salt og peber og vend rejer­ne i.
Pisk hviderne stive og vend dem i rejesalaten.
Fordel den på letristet brød og gratiner dem i ovnen ved 250ºC i 5-8 minutter.
 
Energi pr. portion: 764 kJ/183 kcal Protein: 32,7% Fedt: 25,3% Kulhydrat: 42%

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.337 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her