Logo

Skovsvampesuppe 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Champignon
Rørhatte
Kantareller
Karljohan - cirke 250 g i alt
 
1 l. Hønsebouillon
2 porrer
2 ½ dl fløde
salt, peber, Maizena
 
Svampene skæres i skiver og sauteres let i smør
1 liter hønsebollon og to snittede porrer tilsættes og bringes i kog
Suppen smages til med fløde, salt og peber
Kan jævnes med Maizena
Suppen anrettes, drysses med lidt persille og serveres med flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.511 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her