2 spsk ribsgelé
2 tsk klar honning
1 lille fed hvidløg, presset
1 tsk soyasauce
2 tsk rødvinseddike
1 dråbe tabasco
salt og peber
350 g poussin, istandgjort
15 g smør
1 tsk majsmel eller Maizena
Pynt: persille og æble i skiver
Kom ribsgelen i en lille skål og smelt den i 20-30 sek.på højste effekt.
Tilsæt honning, hvidløg, soyasauce, eddike og tabasco.
Forvarm et bruningsfad i 4 min. på højste effekt eller efter fabbrikantens brugsanvisning
Kom smør i fadet og læg poussinen med brystsiden nedad. Kog i 1 ½ min. på højste effekt for at give farve.
Vend den og kog i et min. på højste effekt.
Hæld saucen over og kog under låg 5-6 min. på middel effekt, indtil kødsaften er klar.
Læg puossinen på et opvarmet serveringsfad.
Bland majsmelet med 2 tsk vand og kom jævningen i saucen.
Kog i 30-45 sek. på højste effekt, til saucen jævner.
Rør rundt 2 gange. Hæld saucen over poussinen, pynt med persille og skiver af æbler og server.