Logo

Indiske fiskefileter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Indiske fiskefileter

Indiske fiskefileter

2 løg

2 syrlige æbler

1 tomat

smør eller margarine

1 spsk kryddergrønt, blandet

1 knsp koriander

800 g skrubbefileter

salt

2 æg

rasp

citronsaft

½ tsk karry

Tilbehør: løse ris - se Tillæg

*

Hak løg, tomattern, kryddergrønt og uskrællede æbler fint sammen og lad det snurre et par minutter i fedtstof uden at tage farve.

Drys med koriander.

Salt fiskefileterne og vend dem først i sammenpiskede æg og derpå i rasp.

Lad dem ligge 10 minutter, inden de steges gyldenbrune på panden.

Anret dem på opvarmet fad og top løg-æbleblandingen op på dem.

Dryp med citronsaft og drys med karry.

Server løskogt ris til retten. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.650 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her