Logo

Italiensk mørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 svinemørbrad
sennep
røget skinke
ost
1 løg
karry
lidt hvedemel
1 lille dåse tomatpure
¼ l. fløde
salt, peber
Tilbehør: ris, flûtes og salat.  
 
Afpuds mørbraden og skær den ud i bøffer.
Krydres med salt og peber og steges let på panden.
Lægges i et ovnfast fad og pensles med sennep, derpå lægges 1 skive røget skinke og 1 skive ost.
Løget hakkes og brunes på panden.
Karry og lidt hvedemel drysses over.
1 lille ds tomatpure tilsættes samt ¼ l. fløde, røres sammen og hældes
over mørbraden.
Stilles i ovnen ved 225ºC ca. ½ time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (6 stemmer)
Siden er blevet set 6.309 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her