Logo

Rødbedesalat med yoghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(6 personer)

500 g rødbeder, kogt med skind, skrællede og skåret i små terninger,
½ l vineddikke,
250 g græsk yoghurt O, 1 %,
2 pressede fed hvidløg,
salt.

Mariner rødbedestrimlerne i vineddiken i en time.
Lad dem dryppe af i en si eller et dørslag.
Bland yoghurt, hvidløg og salt, bland det med rødbederne og rør rundt.
Smag til med salt og vineddike.
Server rødbedesaIaten med et godt brød eller som tilbehør til kød- og fjerkræretter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.461 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her