Den sydamerikanske fiskesalat, hvor rå fisk får lov til at modne i citrusmarinade.
Fisken bliver nærmest gravet. Husk, at fisken skal have været frosset ned ligesom til sushi når du laver ceviche.
Til 4 personer
# Ingredienser
500 g fisk (fx laks, torsk og kammuslinger)
4 lime
1 appelsin
1 fed revet hvidløg
½ tsk salt
½ tsk sukker
1 spsk frisk klippet dild eller 2 spsk frisk klippet koriander
* Tilberedning
Skær fisken i små tern.
Bland saft fra lime og appelsin i en skål.
Kom hvidløg, salt og sukker i og bland med fisken.
Stil skålen i køleskab, og lad den trække 2-6 timer.
Vend fisken med krydderurter.
Du kan vælge at servere fisken som den er, med godt brød.
Eller vend den med snittet salat. og server med en skefuld mayonnaise, ligesom en rejecocktail.
Det er også godt at servere cevichen til nykogt ris.