Luke Mangan: Det er en af de opskrifter, som jeg stadig arbejder med og laver i nye versioner. Men kokossuppen er min yndlingsret. Den har alt, den er silkeblød og sexet, og så er den fyldt med Asiens smægtende krydderier - ægte australsk gastronomi! - (4 personer)
Kokossuppe:
50 g smør
100 g halverede skalotteløg
50 g ureelt fiskekød
4 dl fiskefond
4 dl kokos mælk (ikke light!!)
100 g kokosmælkpulver
1 stængel citrongræs
Kokossuppe: Smelt smørret i en gryde og sauter skalotteløg og fiskekød, uden at det tager farve.
Tilsæt fiskefond, kokosmælk og -pulver samt citrongræs og bring i kog. Lad simre i 10 minutter, tag gryden af blusset og lad trække 1 time. Fjern citrongræsset og kør suppen på blender, hæld den gennem en fintmasket si og stil til side.
Denne version: Pocher kæmperejer i en fiskefond, til de netop er møre. Læg dem i isvand.
Fjern skallen og læg rejerne på køl indtil servering.
Servering: Varm kokossuppen op med strimlet noritang og svampe.
Lun rejerne og læg små tern af foie gras i lige inden servering, så de blot lige pocheres.