Logo

Limesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

3 limefrugter

3 dl vand

1 citron

1 dl Noilly Prat

4 spsk sukker

4 spsk hvidvinseddike

ca. 5 dl siet stegesky

lidt hvedemel til jævning

evt. tamari til at farve saucen

 

Skræl skrællen af en af limefrugterne og skær skrællen ud i små strimler, der gives et opkog i 10 min i vandet.

Skær den resterende del af limefrugten i tynde skiver og kom det i kogevandet med limestykker.

Pres saften af de to andre limefrugter og citronen og hæld saften sammen med No­illy Prat.

Bland sukker med hvidvinseddike og kog det til karamel.

Hæld så al vinsaft­blandingen i på en gang og kog blandin­gen lidt, inden stegeskyen tilsættes, og saucen jævnes. Smag evt til med lidt tam­ari, der også giver den lidt farve.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.485 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her