Logo

Limemarinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kylling og fisk matcher denne marinade bedst.
Reven skal og saft af 2 store limefrugter
1 tsk groft salt
Friskkværnet sort peber
4 tsk Demerara-sukker (rørsukker)
4 spsk extra jomfru olivenolie
evt. 1 tsk finthakket koriander
 
Alle ingredienser blandes og fisk eller kylling dækkes godt af marinaden.
Trækker heri i 10-20 min. ved rumtemperatur eller op til 12 timer,
tildækket i køleskabet.
 

Tips: Brug den evt. tiloversblevne marinade til pensling under grillning.
Ved tilsætning af de hakkede koriander, er marinaden særdeles velegnet til en tyk tunfisk-steak, laks, helleflynder eller torsk eller kyllingestykker uden ben og skind.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (10 stemmer)
Siden er blevet set 2.965 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her