Logo

Kommensfranskbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 dl lunkent vand eller te
50 g gær
1 kg hvedemel
1 tsk salt
50 g sukker eller honning
200 g smør eller margarine
1 æg
kommen efter smag ca. en lille håndfuld
 
Gæren røres ud i det lunkne vand.
Bland kommen i melet sammen med sukker og salt.
Ælt alt sammen til en let og smidig dej.
Hæves 30 minutter og formes til to store runde eller 4 små runde brød.
Bages ca. 30 minutter ved 220ºC.
 
Tips: Pga. den megen smør bliver dejen glat og brødene næsten kageagtige.
Nydes bedst lune, behøver IKKE smør på, fantastiske til især ost

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.639 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her