Logo

Kommensbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

25 g gær
1 dl vand
2,5 dl kærnemælk
500 g sigtemel
1 tsk salt
1 tsk sukker
1 spsk stødt kommen (eller efter smag)

Gæren udrøres i det lunkne vand.
De øvrige dele tilsættes.
Dejen æltes grundigt. Stilles til hævning i ca. 30 min.
Dejen slåes ned og kommes i en smurt form.
Efterhæver ca. 20 min.
Pensles med æg eller mælk.
Bagetid ca. 40 min. ved 200°C.

Servering: Smager bedst friskt eller ristet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.056 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her