En oplevelse for øjet.
350 gr. hakket kalv
350 gr. hakket flæsk
1 lille finthakket løg
1 finthakket rød peber
60 gr. rasp
1 knust fed hvidløg
2 spsk hakket persille
1 æg
Salt og peber
hvedemel
Olie
1 stort finthakket løg
450 gr. flåede hakkede tomater
1 spsk stærk ungarsk paprika
cremefraiche
Paprika
*
Rør kød, 1 løg, ½ rød peber, rasp, hvidløg, persille og æg til en jævn fars. Form 24 boller der vendes i hvedemel og steges i olie.
Tag de færdigstegte boller af panden og kom mere olie på panden.
Tilsæt den anden halve peberfrugt, 1 stort finthakket løg, og lad det simre i 5 minutters tid, hvorefter de flåede tomater tilsættes sammen med ungarsk paprika.
Kom kødbollerne tilbage i panden og lad dem simre i 1 ½ time under låg.
Til sidst tilsættes lidt cremefraiche og lidt paprika.
Servér med spinatpasta vendt i smør og birkes.