Logo

Ungarnsk paprika lam

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kg lammebov, ryg eller kølle
75 g smør eller margarine eller ¾ dl olie
250 g pillet, hakket løg
1 spsk paprika
½ l kogende lammebouillon
salt
kulør
250 g flåede tomater
2 grønne peberfrugter
¼ l piskefløde
2 spsk hvedemel

Kødet brunes på alle sider i varmt fedtstof.
Kødet tages op.
Løgene svitses gyldne i fedtstoffet.
Gryden tages fra varmen.

Når fedtstoffet ikke syder mere, blandes paprika i.
Gryden stilles igen over ilden.
Kødet lægges i.
Vand eller suppe, krydderier og kulør røres sammen og tilsættes.
Kødet steges sagte under låg, gerne i ovn ved 165ºC i ca. 1 ¼ time.
Det vendes, midt i stegetiden.

Flåede tomater deles og udkernes.
De lægges i gryden sammen med grønne peberringe og steger med ca. 10 min.
Kødet skæres i passende stykker.

Skyen tilsættes fløde, udrørt med melet, koges igennem og smages til.
Kødet dækkes med lidt af saucen.
Resten serveres til.

Paprikakød spises ofte med pasta eller kartofler.
Grøn salat med agurke og tomatskiver i olie-eddikemarinade smager godt hertil.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.722 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her