3 stk smørdej (diameter ca. 20 cm.)
400 g lammefilet eller mørbrad
Sauce:
¼ l fløde
200 g champignon
130 g smør
hvedemel
salt
rosmarin
timian
Det er vigtigt at lammekødet er helt optøet inden stegningen, ellers opnår kødet ikke den fulde mørhed.
Optøs 2 dage i køleskab.
Svits mørbraderne på en tør pande, de skal forblive røde indeni, og afkøl dem.
Rens og tør champignonerne og skær dem i tynde skiver.
Svits dem i smeltet smør på en anden.
Tilsæt krydderierne, hvedemel og til sidst fløden.
Lad det snurre 2 - 3 min.
Afkøl jævningen.
Sæt kødet på smørdejen og kom jævningen ind mellem kødstykkerne.
Pensel kanterne med æg, luk dem med en gaffel og pensel dem igen med æg.
Sæt i en 180ºC varm ovn i ca. 30 min.