Logo

Ærtedip og grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ærtedip og grønsager

 

Sæt en sund snack på bordet den vil hurtigt få ben at gå på.

Arbejdstid: 15 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

Dip:

125 g friske eller frosne ærter

1 fed hvidløg

½ dl syrnet fløde eller skyr fraiche

frisk mynte

salt og peber

300 g rå grønsager (fx fennikel, agurk, gulerødder, blomkålsbuketter, radiser, sprøde salatblade)

*

 

Blend ærterne sammen med knust hvidløg, og syrnet fløde eller lign.

Tilsæt friskhakket mynte og smag til med salt og peber.

Server med friske udskårne grønsager som snack, forret eller tilbehør.

 

TIPS: Dippen er også god til chips eller tynde skiver ristet brød.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.854 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her