Logo

Gammeldags indbagte pærer og jordbær coulis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Clafoutis aux poires et san coulis de fraises - 6 personer

2 ½ dl mælk
180 gr sukker
50 gr hvedemel
2 æg
1 vaniljestang
2 cl pærebrændevin
4 små pærer
Citronmelisse blade

Coulis:
250 gr jordbær
50 gr flormelis
½ citron

Pærerne skrælles og pocheres i 10 min i kogende vand tilsat citron.
Mælk, sukker, hvedemel, æg og vanilje samt Rærebrændevin piskes godt sammen. Pærerne skæres i tynde skiver, lægges i 6 smurte portionsforme og overhældes med mælke blandingen. Bages i 15 min i en 190º varm ovn.

Coulis:
Jordbær og flormelis blendes sammen og sigtes. Smages evt. til med lidt citronsaft.

Anretning:
Clafoutien anrettes på tallerken, garneres med coulis og pyntes med citronmelisse.

TIPS: Kan også laves med ferskner, kirsebær eller mango. Dog skal ovenstående frugter ikke pocheres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 5.175 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her