Logo

Æble-pindsvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 halve æbler, kogt til kompot
15 skoldede, smuttede mandler
100 g overtrækschokolade
2 dl piskefløde, pisket til skum

Skoldede, smuttede mandler flækkes og snittes på langs i smalle strimler, der ristes på tør pande, til de er gyldne. Æblerne lægges med den buede side op. Overhældes med den smeltede chokolade. Mandlerne stikkes i. Serveres med flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.873 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her