Dej:
75 g margarine
1 ½ dl mælk
¼ pk. gær
1 æg
1 spsk sukker
¼ tsk salt
375 g hvedemel
Fyld:
1 dl abrikosmarmelade
4 æbler
25 g smeltet smør
1 dl rosiner
1 tsk kanel
1 spsk perlesukker
Margarinen smeltes og mælken hældes i.
Mælkeblandingen hældes i en skål.
Når mælkeblandingen er lun, smuldres gæren i.
Æg, sukker og salt tilsættes.
Melet æltes i lidt efter lidt.
Dejen stilles til hævning med et viskestykke over i 1 time.
Dejen rulles ud til den er ½ cm tyk.
Lægges på en bradepande med bagepapir.
Abrikosmarmeladen smøres på bunden.
Æblerne udhules og skæres i tynde skiver.
Æblerne lægges på og pensles med smør.
Rosiner, kanel og perlesukker drysses over.
Bages ca. 20 min. på midterste rille ved 225ºC.
Pizzaen serveres lun med vaniljeis eller flødeskum.