Logo

Jordskokker med fløde og krydderurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Jordskokker med fløde og krydderurter 


Persille og mynte kan erstattes af andre friske krydderurter, alt efter havens eller grønhandlerens udbud.


# Ingredienser
1 kg jordskokker
½ l piskefløde
1 bdt bredbladet persille
½ bdt mynte og/eller dild
reven muskatnød
salt og hvid peber


* Tilberedning

Skrub jordskokkerne godt, men lad skrællen sidde på.
Skær dem i brede skiver og læg dem i et ovnfast fad.
Hæld fløden over. Krydr med reven muskatnød, salt og peber.
Stil fadet i ovnen ved 170 ºC i ca. 45 minutter.
Undlad at røre i jordskokkerne, da de gerne må få lidt "solbrændte kanter".
Hak persille og mynte groft og vend de hakkede krydderurter i, lige inden jordskokkerne serveres.



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.975 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her