Logo

Vintersalat med granatæble

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Let, frisk, raffineret og dermed perfekt til forret: julesalat, vårsalat og granatæbler med kanel-lime-vinaigrette

Let, frisk, raffineret og dermed perfekt til forret: julesalat, vårsalat og granatæbler med kanel-lime-vinaigrette

 

150 g vårsalat

1 julesalat

1 granatæble

1 tsk reven limeskal (økologisk)

3 spsk limesaft

2 spsk honning

½ tsk cayennepeber

2 knsp stødt kanel

½ tsk sød sennep

salt, peber og

olie

 

Salaten gøres i stand, skylles, slynges tør og deles i blade.

Skær den kileformede, bitre stok fra julesalaten.

Granatæblet skæres i kvarter på langs, og kernerne tages ud.

Reven limeskal, limesaft, honning, ½ tsk cayennepeber, 2 knsp stødt kanel, ½ tsk sød sennep, salt, peber og 3 spsk olie kommes i et glas med skruelåg, som lukkes og rystes kraftigt.

Vårsalaten og julesalaten anrettes på et fad.

Granatæblekernerne fordeles ovenpå, og dressingen hældes over.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.299 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her