Logo

Rodsellerisalat med sennepsyoghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En frisk og sprød salat, der passer lige så godt på julebordet som til frokost med groft brød til.
 
500 g rodselleri
2-3 æbler
2 dl sødmælksyoghurt
2 spsk dijonsennep
1 dl grofthakkede valnøddekerner
frisk estragon
 
Skræl sellerien og riv den på den side af råkostjernet, der giver strimler.
Skær æblerne i tynde skiver.
Smag yoghurten til med sennep og fordel den over salaten.
Strø valnøddekerner og hakket estragon over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.978 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her