500 g magert svinekød
3 spsk jordnøddeolie
425 g lychee-frugter fra dåse
¼ dl lychee-lage
4 dl kokosmælk
1 spsk fiskesauce
1 rød chili
1-2 spsk grøn karrypasta
1 dl hvedemel
2 laurbærblade
Udkern chilien og hak den fint.
Skær svinekødet i mundrette stykker og vend dem i hvedemel.
Ryst overskydende hvedemel af.
Varm en wok op og tilsæt jordnøddeolie.
Når olien er rygende varm, tilsættes svinekødet, der sauteres gyldent i 3 - 4 minutter.
Tag kødet op med en hulske og lad det dryppe af på køkkenrulle.
Tør panden af, varm den atter op og tilsæt karraypasta.
Lad simre ½ minut, tilsæt kokosmælk, lychee-lage og laurbærblade. Rør godt, kog op til kogepunktet og tilsæt chili og fiskesauce.
Lad det koge i 2 minutter, kom svinekød og lychee-frugter i saucen og småkog 3-4 minutter.
Tag laurbærblade op inden servering.