Logo

Frikadeller, skrappe med sennep

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Frikadellefamiliens skrappe søster: Sammen med mager kvark har vi kommet en ordentlig klat sennep i ...

Frikadellefamiliens skrappe søster: Sammen med mager kvark har vi kommet en ordentlig klat sennep i

 

1 løg

1 fed hvidløg

olie til at stege i

400 g blandet hakket okse- og svinekød

1 spsk rasp

2 spsk mager kvark

salt, peber

1-2 spsk ekstra stærk sennep

*

A. Løg og hvidløg hakkes fint.

1 spsk olie varmes op på en pande.

Løg og hvidløg steges glasagtige og sættes til afkøling.

 

B. I en skål æltes det sammen med hakket okse- og svinekød.

Rasp og mager kvark vendes i.

Der krydres med salt, peber og 1-2 spsk ekstra stærk sennep.

Af farsen formes 6 frikadeller.

 

C. 3 spsk olie varmes op på en pande, og frikadellerne brunes ved stærk varme.

Skru ned for varmen og steg dem ved middel varme 6 minutter på hver side.

 

Pr. portion: 43 g  protein, 48 g fedt, 7 g kulh. = 629 kcal 2636 kj

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.578 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her