Frikadellefamiliens skrappe søster: Sammen med mager kvark har vi kommet en ordentlig klat sennep i
1 løg
1 fed hvidløg
olie til at stege i
400 g blandet hakket okse- og svinekød
1 spsk rasp
2 spsk mager kvark
salt, peber
1-2 spsk ekstra stærk sennep
*
A. Løg og hvidløg hakkes fint.
1 spsk olie varmes op på en pande.
Løg og hvidløg steges glasagtige og sættes til afkøling.
B. I en skål æltes det sammen med hakket okse- og svinekød.
Rasp og mager kvark vendes i.
Der krydres med salt, peber og 1-2 spsk ekstra stærk sennep.
Af farsen formes 6 frikadeller.
C. 3 spsk olie varmes op på en pande, og frikadellerne brunes ved stærk varme.
Skru ned for varmen og steg dem ved middel varme 6 minutter på hver side.
Pr. portion: 43 g protein, 48 g fedt, 7 g kulh. = 629 kcal 2636 kj