Logo

Kanin i gelé med flødepeberrod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Forparten og benene fra en ældre kanin koges sammen med et kraftben og en god suppeviske.
Skal kun lige dækkes med vand. Tilsæt lidt salt.
Kog ved svag varme, til kødet er mørt. Skum suppen jævnligt.
Tag kødet op og sæt det hele til afkøling.
Suppen sies og smages til, den må gerne være kraftig men ikke for salt.
Mens suppen afkøles, pilles kødet fra benene og skæres i små terninger.
Til 1 liter suppe bruges 15 blade husblas.
Kogte gulerødder deles på langs og lægges i en randform, med en smule af den lunkne supper over.
Herefter sættes det til afkøling.
Når suppen er stivnet lægges halvdelen af kødet og den kolde blomkålsblanding i randformen.
Fyld mere suppe på og sæt til afkøling.
Resten af kødet og blomkålsblandingen kommes i.
Fyld efter med den sidste suppe.
Formen sættes til afkøling 4-5 timer eller til næste dag.
Før servering løsnes retten i kanten af randformen, og dyppes i varmt vand et øjeblik. Herefter vendes retten ud på et fad.
Serveres med flødepeberrod og lune flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.485 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her