500 g svinekød, nakke eller klump
2 spsk fiskesauce
400 g grønne bønner
2 røde chilier
100 g mu-err-svampe
4 spsk vegetabilsk olie
1 helt hvidløg
2 spsk østerssauce
1 tsk nam prik
Skyl svinekødet, dup det tørt, og skær det i 3 cm store tern.
Lad dem marinere sammen med fiskesaucen i ca. 10 min.
Gør bønnerne i stand, skyl dem, dup dem tørre, og skær dem over på skrå.
Skyl chilierne, dup dem tørre, og skær dem i ringe.
Udblød mu-err-svampene.
Pluk feddene af hvidløget, og bank dem flade med skræl.
Varm olien op og rist hvidløgsfeddene sagte heri.
Kom bønnerne ned til hvidløget, og lad dem stege med.
Tag det hele op, og sæt det til side.
Brun nu kødternene hurtigt og kraftigt, rør østerssauce og nam prik i, og tilsæt chilierne.
Kom så atter bønner og hvidløg tilbage i wokken, og vend til sidst de afdryppede svampe i retten.