Logo

Sennepspaneret fisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sennepspaneret fisk

700 g skrubbefileter

salt

1 æggeblomme

¾ spsk majsolie

3 spsk Dijon-sennep

rasp

smør eller margarine

Tilbehør: persilledryssede kartofler, brunet smør og citronbåde

*

Drys fiskefileterne med salt og lad dem ligge 10 minutter.

Rør æggeblommen sammen med olie og sennep og smør det på fiskefileterne med en bagepensel.

Vend dem efterhånden i rasp og lad dem ligge endnu 10 minutter.

Steg fileterne 3-4 minutter på hver side i smør eller margarine.

Server dem med persilledryssede kartofler og brunet smør og citronbåde. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.517 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her