Logo

Sennepsmørbrad.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sennepsmørbrad.

2 svinemørbrad (ca. 600 g)

25 g smør

½ tsk groft salt

friskkværnet peber

1,5 dl vand

1,5 dl cremefraiche 18%

2 tsk hvedemel

2 spsk finthakkede skalotteløg

2 spsk grov dijonsennep

½ tsk groft salt

Tilbehør:

500 g frisk pasta

300 g broccoli

300 g gulerødder

 

Puds mørbraderne for sener og hinder.

Skær dem i små skiver (ca. 1 cm tykke) og tryk dem lidt flade.

Steg skiverne i gyldent smør i en pande ca. 1 min. på hver side (2 min. i alt).

Tag dem af panden, drys med salt og peber og hold dem varme.

Kog panden af med vand.

Rør cremefraiche og hvedemel til en jævning og tilsæt den under omrøring.

Kom skalotteløg og sennep i saucen og kog den godt igennem i ca. 2 min.

Smag til med salt.

Fryseegnet: Nej.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.608 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her