2 svinemørbrad (ca. 600 g)
25 g smør
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
1,5 dl vand
1,5 dl cremefraiche 18%
2 tsk hvedemel
2 spsk finthakkede skalotteløg
2 spsk grov dijonsennep
½ tsk groft salt
Tilbehør:
500 g frisk pasta
300 g broccoli
300 g gulerødder
Puds mørbraderne for sener og hinder.
Skær dem i små skiver (ca. 1 cm tykke) og tryk dem lidt flade.
Steg skiverne i gyldent smør i en pande ca. 1 min. på hver side (2 min. i alt).
Tag dem af panden, drys med salt og peber og hold dem varme.
Kog panden af med vand.
Rør cremefraiche og hvedemel til en jævning og tilsæt den under omrøring.
Kom skalotteløg og sennep i saucen og kog den godt igennem i ca. 2 min.
Smag til med salt.
Fryseegnet: Nej.