Logo

Risbøf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

6-7 dl kogt ris (brune ris)
ca. 100 gram flødeost
1 stort hakket løg
1 bundt hakket brøndkarse
1 ½ tsk soya
2 æg
½ tsk stødt koriander
½ tsk peber
evt. 1 spsk sesamsalt
½ dl fløde
¾ dl rasp.

Rør det hele godt sammen og smag til med salt. Må gerne hvile lidt, inden det formes til bøffer, der vendes i hvedemel og steges blidt i olivenolie. Kan serveres på god dansk maner med kartofler og bechamelsauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.015 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her